Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si piper. Se acopera vasul si se laca la macerat intre 12 si 24 de ore. Dupa 12 ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu condimentele pe ea, se pune intr-un vas de yena cu zeama de la lamaie si vin, plus 1-2 linguri de ulei si se da la cuptor aproximativ 40 min.
se serveste cu garnitura de orez,sau legume gratinate si cu muraturi.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii