Friptura de miel impanat

Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O pulpa de miel
  • o capatana usturoi
  • o bucata slanina
  • un pahar vin rosu
  • o lamaie
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si piper. Se acopera vasul si se laca la macerat intre 12 si 24 de ore. Dupa 12 ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu condimentele pe ea, se pune intr-un vas de yena cu zeama de la lamaie si vin, plus 1-2 linguri de ulei si se da la cuptor aproximativ 40 min.
se serveste cu garnitura de orez,sau legume gratinate si cu muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc