Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi

Pentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi se pune pe o farfurie, se presara cu piper.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g muschi
  • 100 g costita
  • ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • usturoi

Mod de preparare

Pentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm) se pune pe o farfurie, se presara cu piper, cimbru si usturoi si se inmoaie usor in ulei. Se infig bucatile in frigarui punind intre ele felioare de costita afumata. Se pun pe gratar si cand se intorc se ung cu o pana muiata in untura. La urma se pune sare si se servesc in frigarui, garnisite cu patrunjel si diferite soteuri de legume, cu salata de sezon. La fel se prepara si frigaruile de vitel, berbec si miel.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc