Friptura de porc

Se feliaza carnea se prajeste pana devina rumena. Apoi si aseaza feliile de carne intr-un vas si peste se toarna berea, se mai pipereaza se mai sareaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 dg pulpa de porc
  • 2
  • 5 dl bere
  • ulei
  • faina
  • patrunjel sau arpagic
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se feliaza carnea se prajeste pana devina rumena. Apoi si aseaza feliile de carne intr-un vas si peste se toarna berea, se mai pipereaza se mai sareaza daca este nevoie.

Se distuie la foc mic si se agita din cand in cand, fara a se amesteca.
Alte retete recomandate:

Mancare de mazare cu carne

Sos de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori