Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa
Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa rasa, pasta de rosii, sare, piper si maghiran. Amestecul se aseaza pe feliile de carne batute si sarate, apoi se ruleaza fiecare felie in parte, se prind cu scobitori. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei incins. in uleiul ramas se caleste ceapa rosie, taiata marunt, ardeiul maruntit, rosiile, apoi se pun si rulourile de carne. Se condimenteaza cu piper, cimbrisor, maghiran si se fierbe acoperit cu un capac pana se inmoaie. Zeama ramasa se ingroasa cu smantana.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii