Friptura de porc

Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii mai groase de carne de porc
  • 15 dkg macaroane
  • 1 ceapa
  • 10 dkg sunca
  • 1 ou
  • 2 dl smantana
  • 2 dkg unt
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • 1 lingura ceapa rasa
  • 2 ardei gras
  • verde
  • 2 rosii
  • faina
  • ulei
  • maghiran
  • cimbrisor
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele si se adauga untul frecat cu galbenusul de ou, sunca taiata marunt, 3 linguri de smantana, albusul batut spuma, 1 lingura ceapa rasa, pasta de rosii, sare, piper si maghiran. Amestecul se aseaza pe feliile de carne batute si sarate, apoi se ruleaza fiecare felie in parte, se prind cu scobitori. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei incins. in uleiul ramas se caleste ceapa rosie, taiata marunt, ardeiul maruntit, rosiile, apoi se pun si rulourile de carne. Se condimenteaza cu piper, cimbrisor, maghiran si se fierbe acoperit cu un capac pana se inmoaie. Zeama ramasa se ingroasa cu smantana.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
1
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Ciorba de fasole in bol de paine
2
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Supa crema de dovleac
4
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Supa crema broccoli
5
Supe de legume

Supa crema broccoli

o supa foarte rapida si foarte sanatoasa

Supa crema broccoli
Parteneri
Chiftele cu cartofi la cuptor
Bucataras.RO

Chiftele cu cartofi la cuptor

Aceasta reteta delicioasa am imprumutat-o de la d-na Gicuta Porceanu.

Chiftele cu cartofi la cuptor
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia