Friptura de porc cu rosii

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 650 g carne de porc
  • 30 g sare
  • 20 g faina
  • 50 ml ulei
  • 200 g rosii
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se feliaza carnea. Feliile se fragezesc si se condimenteaza. Se dau prin faina si se prajesc in putin ulei pe ambele parti. Se spala rosiile si se tai rondele. Carnea se asaza intr-un vas yena, uns cu unt, peste ea se asaza rondelele de rosii si se presara cu cascaval razuit. Se baga la cuptor pentru aprox. 20 de minute, pana cand se rumeneste cascavalul.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci