Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

Friptura de porc cu rozmarin si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si usoara de preparat. Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

Ingrediente

  • 4 felii de carne de porc
  • 1/4 cup sos de soia
  • 1/4 cup vin rosu
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 catel de ustoroi
  • pisat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Friptura de porc cu rozmarin si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si usoara de preparat. Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar (punga care se inchide ermetic daca nu folositi o punga mai mare care se poate lega) si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.

Se pot gati in cuptor, praji in tigaie sau pe gratar (recomand).


Friptura de porc cu rozmarin si usturoi se serveste cu garnitura de cartofi

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori