Friptura de porc cu sos alb

Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cotlete
  • untdelemn
  • 2 linguri de faina
  • 2 cepe
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine se scot si se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se inmoaie. Se adauga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 min. Dupa aceea se adauga smintina si se lasa la fiert 5 - 10 min. Apoi se aduga cotletele, incorporindu-se in sos.

Se servesc cu salata de sfecla rosie

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori