Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rume
Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine se scot si se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se inmoaie. Se adauga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 min. Dupa aceea se adauga smintina si se lasa la fiert 5 - 10 min. Apoi se aduga cotletele, incorporindu-se in sos.
Se servesc cu salata de sfecla rosie
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii