Carnea se sareaza, se pipereaza (se pot folosi condimente pentru carne de porc), se aseaza intr-o tava si, timp de 45 de minute, se frige la 200 grade
Carnea se sareaza, se pipereaza (se pot folosi condimente pentru carne de porc), se aseaza intr-o tava si, timp de 45 de minute, se frige la 200 grade C. Se pune apa din cand in cand in tava.
Branza se rade pe razatoarea obisnuita. Patrunjelul si cimbrisorul se spala, se opresc cateva fire pentru ornat, restul se taie marunt. Branza rasa se amesteca cu verdeturile si se pune peste carne cand aceasta este gata fripta si se mai tine la cuptor 15 minute.
Se fierbe varza de Bruxelles in apa sarata, timp de 15-20 minute.
In tigaie se pune slanina afumata taiata cubulete si se frige. Se adauga varzutele de Bruxelles si, timp de 1-2 minute, se amesteca bine.
Carnea de porc se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca. Cand este aproape rece, se taie felii.
Se strecoara sosul de pe friptura, se adauga 1/2 l. apa, cele 2 linguri de amidon alimentar si se fierbe; saram si piperam.
Friptura se serveste cu sos si varzute de Bruxelles si se orneaza cu patrunjel verde si cimbrisor verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii