Friptura de rata cu varza este o mancare delicioasa, iar daca alegeti sa pregatiti aceasta mancare in vasul roman, se face foarte usor.
Vasul roman se pune in apa pentru cateva ore, inainte de a fi bagat in cuptor, atunci cand il folositi pentru prima data. Apoi, inainte sa-l folositi se tine in apa cam 20 de minute.
Apoi am taiat fin varza si am amestecat-o cu morcovii rondele. Am pus varza direct in vasul roman si peste ea am turnat un sos facut din bulion, sare, piper, marar, cimbru pe care l-am diluat cu apa pentru a se putea amesteca mai bine cu varza. Peste varza am pus carnea de rata sarata si condimentata cu boia. Am acoperit vasul roman si l-am pus in cuptorul rece (adica nu incalzit inainte). In principiu dureaza cam doua ore pana este gata.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Friptura de rata pe varza se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii