Friptura de rata salbatica va iesi foarte bine daca puneti prima data carnea la marinat. Pentru reteta friptura de rata salbatica sunt necesare urmatoarele ingrediente: rata salbatica, untura, slanina, vin.
Rata salbatica se tine cel putin 12 ore la marinat, apoi se spala, se sterge, se sareaza putin, se impaneaza cu bucati de slanina proaspata, se pune intr-o cratita cu untura, se prajeste putin pe toate partile, se adauga 2—3 linguri de vin si se lasa sa se prajeasca acoperita. Din cind in cind se mai adauga cate o lingura de vin si se intoarce friptura cand pe o parte cand pe cealalta. Apoi se pune la cuptor, neacoperita, sa se rumeneasca.
Se serveste cu salata de sfecla sau de varza rosie.
Ale retete recomandate:
Friptura de pui cu legume
Friptura de vita la cuptor
Ciorba de salata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii