Friptura de vita

Carnea o dam prin faina, apoi o prajim intr-o tigaia in 30 ml ulei si o punem deoparte. Turnam in tigaie si restul de ulei, calim in el ceapa, apoi m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • taiata in cubulete de 4 cm
  • faina pentru copt
  • 45 ml ulei
  • 1 ceapa mare rosie
  • taiata rondele
  • 1 morcov
  • feliat subire
  • 2 teline
  • taiate foarte marunt
  • 10 ml zahar
  • 5 ml praf de mustar englezesc
  • 15 ml pasta de rosii
  • coaja de pe 1 portocala mare
  • taiata fasii
  • 1 buchetel de condiment verde (de ex. patrunjel
  • etc.)
  • 600 ml bere Guinness
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea o dam prin faina, apoi o prajim intr-o tigaia in 30 ml ulei si o punem deoparte. Turnam in tigaie si restul de ulei, calim in el ceapa, apoi morcovul si telina. Adaugam mustarul, zaharul si verdeata. Le fierbem, adaugam carnea, punem atata apa cat sa acopere carnea, apoi fierbem sub capac 2-2,5 ore, pana se inmoaie.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc