Carnea o dam prin faina, apoi o prajim intr-o tigaia in 30 ml ulei si o punem deoparte. Turnam in tigaie si restul de ulei, calim in el ceapa, apoi m
Carnea o dam prin faina, apoi o prajim intr-o tigaia in 30 ml ulei si o punem deoparte. Turnam in tigaie si restul de ulei, calim in el ceapa, apoi morcovul si telina. Adaugam mustarul, zaharul si verdeata. Le fierbem, adaugam carnea, punem atata apa cat sa acopere carnea, apoi fierbem sub capac 2-2,5 ore, pana se inmoaie.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii