Ingredientele saramurii se amesteca cu ceapa taiata grosier, intr-un vas mai mare. Aceasta zeama se fierbe si apoi se toarna pe carne, dupa care se t
Ingredientele saramurii se amesteca cu ceapa taiata grosier, intr-un vas mai mare. Aceasta zeama se fierbe si apoi se toarna pe carne, dupa care se tine la frigider 5-6 zile. Se scote carnea din saramura si se prajeste, intr-un vas cu pereti mai inalti, in cuptor preincalzit, stropind cu zeama de saramura.
Adaugam saramura la sosul de baza brun, melasa, iar dupa ce a fiert 2/3 din timpul de fierbere, adaugam stafidele si mai fierbem odata. Incalzim carnea feliata in acest sos, scoatem feliile de carne si servim sosul din sosiera.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii