Friptura de vitel cu vin

Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste n

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.6kg.carne de calitate
  • 2 sticle vin rosu simplu
  • 1 lingura plina miere
  • 1/2pahar sos soia
  • 2morcovi taiati in doua
  • 100gr. ginger taiate feli in lungime
  • 8 cepe mici
  • 2 prazi taiati in lungime
  • 2 patrunjei taiati in lung
  • 10 catei de usturoi cu coaja
  • 1 legatura mica thymine
  • 1ramura rozmarin

Mod de preparare

Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci