Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa.
Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.
Friptura de vitel la tava se serveste calda.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Prajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...
Prajitura de casa cu macZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataDe cand a descoperit Merisor combinatia de cartofi cu varza, aceasta a devenit musacaua noastra preferata. In acest weekend,...
Musaca de cartofi cu varza si carneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii