Pentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Bucatile de carne se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 75 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 25 ml in apa rece, zahar, foi de dafin, 350 ml apa si se fierb cca 10 minute.
Friptura din carne de porc cu rosii se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii