Pentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea se spala, se portioneaza.
Pentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza, se aseaza intr-un vas; se adauga vin, suc de lamaie, piper boabe, ceapa, foi de dafin, 100 ml apa si se tine la macerat la rece 24 ore. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Dupa macerare, carnea se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat. in grasimea ramasa se adauga lichidul in care a stat carnea la macerat si se fierbe cca 10 minute, apoi se strecoara peste bucatile de carne.
Friptura din carne de porc marinareasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii