Friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta

Pentru friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta se pregatesc puiul la tava, mujdeiul de usturoi si mamaliguta.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pui la tava - 500 g
  • mujdei de usturoi - 250 g
  • mamaliguta romaneasca preparata din malai extra - 1 kg

Mod de preparare

Pentru friptura din carne de pui la tava cu mujdei si mamaliguta se pregatesc puiul la tava, mujdeiul de usturoi si mamaliguta. Preparatul se serveste cald, cu mamaliguta separat si usturoi in sosiera.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc