Pentru friptura din carne de vita cu mandarine carnea de vita se spala. Mandarinele se spala, se curata de coaja si se taie rondele.
Pentru friptura din carne de vita cu mandarine carnea de vita se spala. Mandarinele se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Costita afumata se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Carnea de vita se impaneaza cu costita afumata, se sareaza, se pipereaza, se adauga ulei, apa, foi de dafin, cimbru, ceapa si se introduce in cuptor la temperatura moderata cca 40 de minute, intorcand carnea de vita din cand in cand pe o parte si alta. Spre sfarsitul frigerii, se adauga mandarinele taiate rondele si se mai tin in cuptor cca 10 minute. Dupa preferinta, se poate stropi cu vin. Se scoate din cuptor, se lasa putin la racit si se portioneaza.
Friptura din carne de vita cu mandarine se serveste calda, cu diferite garnituri din legume si cartofi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAndra Mihail ne recomandă o Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară. Un desert rafinat,...
Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de varăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii