Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb.
Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb. Dupa fierbere se adauga apa rece, unde se tin 10 minute. Se spala sub jet de apa rece, se adauga unt topit si se mentin la cald. Morcovii, telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Costita afumata se taie felii. Carnea se impaneaza cu costita afumata si o parte din morcovi (50 g), se sareaza si se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga restul de morcovi, telina, ceapa si se continua inabusirea. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, un cub si jumatate MAGGI, usturoi, cimbru, piper, sare, 700 ml apa fiarta si se continua fierberea. Carnea se scoate, se raceste si se portioneaza. Sosul se paseaza peste friptura portionata.
Friptura din carne de vita cu sos de vin se serveste calda, cu garnitura de macaroane si cascaval ras deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii