Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb.
Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb. Dupa fierbere se adauga apa rece, unde se tin 10 minute. Se spala sub jet de apa rece, se adauga unt topit si se mentin la cald. Morcovii, telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Costita afumata se taie felii. Carnea se impaneaza cu costita afumata si o parte din morcovi (50 g), se sareaza si se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga restul de morcovi, telina, ceapa si se continua inabusirea. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, un cub si jumatate MAGGI, usturoi, cimbru, piper, sare, 700 ml apa fiarta si se continua fierberea. Carnea se scoate, se raceste si se portioneaza. Sosul se paseaza peste friptura portionata.
Friptura din carne de vita cu sos de vin se serveste calda, cu garnitura de macaroane si cascaval ras deasupra.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru ca am gasit spanac proaspat pe piata, am preparat o delicioasa Placinta cu spanac, omleta si branza.Am zis sa mai...
Placinta cu spanac, omleta si branzaDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragedeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii