Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza.
Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza. Mustarul se dilueaza. Carnea se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se unge cu ulei, se rumeneste la foc iute 20 minute. Se scoate pe platou, se raceste si se portioneaza. in jiul format, se adauga mustar si se fierbe 5 minute. Sosul se strecoara si se adauga vin.
Friptura din carne de vita impanata cu slanina se serveste calda, cu sos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii