De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delic
De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.
Din amestecul a doua ingrediente simple, mustar si putina smantana, vei obtine un sos cremos si foarte gustos, intr-un timp record. Sosul este ideal pentru carnea rosie, iar datorita ingredientului secret, mustarul, noul gust al fripturii tale ii va cucerii pe toti invitatii de la masa de Sarbatori! Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline. Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta. Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper.
La final, se toarna sosul peste carne.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii