Friptura frageda in sos de legume

Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in can

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 250 g morcovi
  • 250 g telina
  • 200 g praz
  • Sare
  • piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 800 g cartofi
  • 1 borcan mic de hrean in otet
  • 1 mar

Mod de preparare

Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in cand se inlatura spuma. Hreanul se amesteca cu marul curatat si razuit. Legumele se tai julienne si se calesc, iar cartofii se fierb. Carnea fiarta se feliaza si se acopera cu legumele taiate. Se serveste cu cartofii fierti si cu salata de hrean si mar.
Alte fripturi recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori