Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in can
Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in cand se inlatura spuma. Hreanul se amesteca cu marul curatat si razuit. Legumele se tai julienne si se calesc, iar cartofii se fierb. Carnea fiarta se feliaza si se acopera cu legumele taiate. Se serveste cu cartofii fierti si cu salata de hrean si mar.
Alte fripturi recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii