Friptura frageda in sos de legume

Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in can

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 250 g morcovi
  • 250 g telina
  • 200 g praz
  • Sare
  • piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 800 g cartofi
  • 1 borcan mic de hrean in otet
  • 1 mar

Mod de preparare

Se prajeste carnea intr-o oala uscata, se adauga ceapa, condimentele si atata apa incat sa acopere carnea. Se fierbe pana se inmoaie; din cand in cand se inlatura spuma. Hreanul se amesteca cu marul curatat si razuit. Legumele se tai julienne si se calesc, iar cartofii se fierb. Carnea fiarta se feliaza si se acopera cu legumele taiate. Se serveste cu cartofii fierti si cu salata de hrean si mar.
Alte fripturi recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci