Aceasta reteta de friptura o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu carne. Pentru prepararea fripturii aveti nevoie de piept de curcan, ananas si branza gouda.
Aceasta reteta de friptura este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, ananasul se lasa la scurs, iar zeama se patreaza. Se taie apoi rondelele sferturi, separat se toaca marunt cateva frunze de salvie, iar restul se pun deoparte. Branza se rade. Feliile de carne se condimenteaza cu sare, piper si curry. Untul se incinge si se prajesc fripurile 2 minute pe fiecare parte. Se scot apoi din tigaie si se asaza intr-o forma de sufleu unsa. Se prajesc putin bucatelele de ananas si se pudreaza cu putin curry. Se toarna sucul de ananas si se lasa la fiert. Se adauga in sos frunzele de salvie tocate. Fripturile din forma se acopera cu cate o felie de sunca, apoi cu bucati de ananas. Se toarna sosul de ananas si se presara un strat gros de branza rasa. Se coace totul la cuptor 8-10 minute, pana se rumeneste. Se scoate din forma si se orneaza cu frunze de salvie.
Friptura se serveste cu salata verde si paine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii