Friptura inabusita de miel cu usturoi

Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de miel cu os - 800 g
  • ulei - 100 ml
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 25 g
  • telina radacina - 50 g
  • usturoi - 20 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza.

Friptura inabusita de miel cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri de legume.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc