Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.
Pregatirea fripturii:
Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet.
Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o lamaie. Dam carnea prin amestecul de pesmet pana se aseaza un strat gros de pesmet peste carne.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim mielul pana devine crocant, in jur de 7 minute pe fiecare parte.
Intre timp curatam si cartofii ii taiem cubulete si ii fierbem timp de 10 minute apoi adaugam si brocoli. II pasam impreuna.
Pofta buna!
Friptura se serveste cu cartofii si brocoli pasati.
Alte retete cu miel:
Pulpa de miel la cuptor
Rasol de miel la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii