Friptura porc cu bacon

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in b

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 30 dkg medalion de porc
  • 10 dkg ficat de pasare
  • 10 dkg bacon
  • Sare
  • piper Cayenne
  • oregano

Mod de preparare

Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in bacon. Le pozitionam intr-o oala si le punem la cuptorul pre-incalzit. Pentru garnitura putem folosi legume fierte (pentru diversitate putem folosi brocoli, morcovi, fasole verde, mazare), clatite cu marar si branza de oaie, gutai prajite in unt, pere, tocanita de ciuperci sau orez fiert. Pentru tocanita de ciuperci calim putina ceapa in unt, adaugam ciupercile taiate felii, presaram cu faina, diluam cu frisca, presaram cu sare, piper Cayenne si turnam putin vin alb deasupra.
Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci