Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in b
Oparim 2 minute ficatul in apa fierbinte si il strecuram. Gaurim in mijloc medalioanele de porc si pozitionam ficatul condimentat si le infasuram in bacon. Le pozitionam intr-o oala si le punem la cuptorul pre-incalzit. Pentru garnitura putem folosi legume fierte (pentru diversitate putem folosi brocoli, morcovi, fasole verde, mazare), clatite cu marar si branza de oaie, gutai prajite in unt, pere, tocanita de ciuperci sau orez fiert. Pentru tocanita de ciuperci calim putina ceapa in unt, adaugam ciupercile taiate felii, presaram cu faina, diluam cu frisca, presaram cu sare, piper Cayenne si turnam putin vin alb deasupra.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii