Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se prepara usor. Este o specialitate suedeza.
Friptura – 600 g muschiulet de porc este portionat, batut si prajit pe jumatate in 75 ml de ulei, iar apoi se continua fierberea in sos de bulion. Se pun o lingura de pasta de tomate, un pahar de vin, sare si piper dupa gust. Garnitura – 2 cartofi fierti si dati pe razatoare, 20 g faina de grau, 20 g cascaval ras, 1 ou; se amesteca toate la un loc si se prajesc ca o clatita mai groasa. Salata - un morcov ras, doua ridichi, doi ardei, ulei si zeama de la jumatate de lamaie.
Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se serveste calda.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii