Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati

Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se prepara usor. Este o specialitate suedeza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 75 ml de ulei
  • o lingura de pasta de tomate
  • un pahar de vin
  • sare si
  • piper
  • Garnitura:
  • 2 cartofi
  • 20 g faina de grau
  • 20 g cascaval ras
  • 1 ou
  • Salata:
  • un morcov
  • doua ridichi
  • doi ardei
  • ulei si
  • zeama de la jumatate de lamaie.

Mod de preparare

Friptura – 600 g muschiulet de porc este portionat, batut si prajit pe jumatate in 75 ml de ulei, iar apoi se continua fierberea in sos de bulion. Se pun o lingura de pasta de tomate, un pahar de vin, sare si piper dupa gust. Garnitura – 2 cartofi fierti si dati pe razatoare, 20 g faina de grau, 20 g cascaval ras, 1 ou; se amesteca toate la un loc si se prajesc ca o clatita mai groasa. Salata - un morcov ras, doua ridichi, doi ardei, ulei si zeama de la jumatate de lamaie.


Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori