Friptura umpluta

Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. To

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlet scurt
  • ½ conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 felii subtiri de bacon
  • sare
  • piper
  • boia sau condiment pentru grill
  • putina pasta de ardei

Mod de preparare

Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. Toaca carnea scoasa si amestec-o cu porumb, rosii taiate marunt, ou, patrunjel si ceapa tocata marunt. Presara-l cu sare si piper, dupa care umple cotletul cu ea. Prinde cate o felie de slanina pe cele doua capete, ca umplutura sa ramana in interior. Cresteaza suprafata carnii si freac-o cu condiment pentru grill sau sare, piper si boia. Presar-o cu putin sare si unge-o cu un strat subtire de pasta de ardei. Aseaza carnea intr-un vas termorezistent, acoper-o cu folie de aluminiu si inabuse-o. Cand e aproape moale, scoate folia si rumeneste-o. Lasa friptura sa stea 15 minute inainte de a o felia, ca sa nu iasa umplutura.
retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Drob de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc