Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. To
Dezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa obtii o deschizatura mare. Toaca carnea scoasa si amestec-o cu porumb, rosii taiate marunt, ou, patrunjel si ceapa tocata marunt. Presara-l cu sare si piper, dupa care umple cotletul cu ea. Prinde cate o felie de slanina pe cele doua capete, ca umplutura sa ramana in interior. Cresteaza suprafata carnii si freac-o cu condiment pentru grill sau sare, piper si boia. Presar-o cu putin sare si unge-o cu un strat subtire de pasta de ardei. Aseaza carnea intr-un vas termorezistent, acoper-o cu folie de aluminiu si inabuse-o. Cand e aproape moale, scoate folia si rumeneste-o. Lasa friptura sa stea 15 minute inainte de a o felia, ca sa nu iasa umplutura.
retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Drob de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii