Pentru friptura vanatoreasca de vita carnea se spala si se sareaza. Costita se taie fasii de 2-3 cm. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru friptura vanatoreasca de vita carnea se spala si se sareaza. Costita se taie fasii de 2-3 cm. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Carnea se impaneaza cu costita, se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovi, un cub si jumatate MAGGI, telina si foi de dafin, adaugand treptat 700 ml apa fiarta. Cand carnea este inabusita se scoate in alt vas, se raceste si se portioneaza. in sosul ramas se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, mustar, piper, sare si se continua fierberea cca 15 minute. Se paseaza sosul peste carne, se adauga zahar si se continua fierberea cca 10 minute. Spre sfarsit, se adauga vin.
Friptura vanatoreasca de vita se serveste calda, cu garnitura de macaroane, cascaval ras si unt topit deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii