Se curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust, apoi se pun pe gratar si
Se curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust, apoi se pun pe gratar si se frig la foc potrivit.
Se asaza pe o farfurie cu garnitura de cartofi prajiti, se stropesc cu unt topit si se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Ardei copti
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii