Fundulii de berbec la gratar

Pentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu ulei. Fuduliile se frig pe gratar incins. Se sareaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • fudulii de berbec - 800 g
  • ulei - 25 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu ulei. Fuduliile se frig pe gratar incins. Se sareaza.

Funduliile de berbec la gratar se servesc calde.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori