Fusili cu pipotele si inimioare

Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Fusili cu pipotele si inimioare

Ingrediente

  • 250 g de fusili ( paste spirale)
  • 500 g de pipotele si inimioare (eu am gasit la tavita cu gramajul acesta)
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • o ceapa
  • boia dulce (o lingurita)
  • boia iute (dupa gust
  • daca o vrem picanta )
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • sare si piper.

Mod de preparare

Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.

Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.

Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc