Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.
Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.
Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii