Bucatile de carne se prajesc intr-o cratita cu o lingura de untura pina capata culoarea aurie. Se adauga ½ lingurita faina, sarea, se acopera cu apa
Bucatile de carne se prajesc intr-o cratita cu o lingura de untura pina capata culoarea aurie. Se adauga ½ lingurita faina, sarea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic. In acest timp se curata gutuile de coaja, se taie felii groase cam de doua degete, se curata de simburi si de casuta, se dau prin faina si se prajesc in untura pe o parte si alta. Cind carnea este aproape gata, se adauga o lingurita de zahar ars si stins cu putina zeama de carne (sau apa) si o lingurita de zahar nears. Se asaza gutuile peste carne, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Mincarea nu se amesteca, ci se misca cratita din cind in cind. Sosul trebuie sa fie bine scazut.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii