Gaina, curatata si spalata, se pune la fiert la foc mic intr-o oala cu 3 litri apa. Se spumeaza, apoi se adauga zarzavatul, ceapa, ienibaharul, foaia
Gaina, curatata si spalata, se pune la fiert la foc mic intr-o oala cu 3 litri apa. Se spumeaza, apoi se adauga zarzavatul, ceapa, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind gaina este aproape gata. Se adauga cartofii taiati jumatati pe lung si se lasa sa fiarba foarte incet pina sint gata. Se scoate gaina, se taie frumos in bucati, se asaza pe farfuria de servit, se garniseste cu cartofii fiert, morcovul si telina taiate felii lunguiete. Se stropeste cu citeva linguri din zeama in care a fiert. Se serveste dupa gust cu ulei si lamiie sau otet, hrean sau mujdei de usturoi.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePentru Mini Pavlova in cupe se pun bezele maruntite, deasupra frisca bine batuta si se orneaza cu fructe de padure si menta...
Mini PavlovaPentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !
Furnici in copacPunch Mojito cu fructe de padure – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun...
Punch Mojito cu fructe de padurePlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereVara aceasta am tot testat toate sortimentele de salata de vinete si am ajuns la concluzia ca aceasta este preferata noastra.
Salata de vinete cu ardei coptiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii