Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata.
Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare si cele 2 cuburi MAGGI; se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa, patrunjel radacina si pastarnac si se fierb. Carnea fiarta se scoate separat, se raceste putin, se portioneaza si se tine intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Gaina rasol cu legume asortate si hrean se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, morcovi si patrunjel verde deasupra. Sosul de hrean se prezinta in sosiera.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii