Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata.
Pentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare si cele 2 cuburi MAGGI; se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa, patrunjel radacina si pastarnac si se fierb. Carnea fiarta se scoate separat, se raceste putin, se portioneaza si se tine intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Gaina rasol cu legume asortate si hrean se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, morcovi si patrunjel verde deasupra. Sosul de hrean se prezinta in sosiera.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii