Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. D
Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate din supa, se lasa la racit si se feliaza. Se potriveste de sare si se da prin faina, ou batut si pesmet dupa care se pune la prajit in unt. Separat se prepara un sos din 25 gr unt, o lingurita faina, stins cu supa in care a fiert gasca. Se adauga usturoi pisat si se fierbe sosul cinci minute, apoi se adauga paharul de smantana.
Snitelele se servesc cu sos deasupra.
Alte retete care contin carne:
Chiftele
Ardei umpluti
Tocanita de pui
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPreparat ovo-lacto-vegetarian.... O bunatate!
Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos albIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii