Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. D
Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate din supa, se lasa la racit si se feliaza. Se potriveste de sare si se da prin faina, ou batut si pesmet dupa care se pune la prajit in unt. Separat se prepara un sos din 25 gr unt, o lingurita faina, stins cu supa in care a fiert gasca. Se adauga usturoi pisat si se fierbe sosul cinci minute, apoi se adauga paharul de smantana.
Snitelele se servesc cu sos deasupra.
Alte retete care contin carne:
Chiftele
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii