Se spala gasca, apoi se sterge si i se taie varfurile aripilor. Se sareaza, se pipereaza, apoi se taie in cubulete 2 mere si 2 cepe. Se amesteca impre
Se spala gasca, apoi se sterge si i se taie varfurile aripilor. Se sareaza, se pipereaza, apoi se taie in cubulete 2 mere si 2 cepe. Se amesteca impreuna cu pelinul si se pun in interiorul gastei. Se inchide cu scobitori si se leaga cu ata. Se pune apoi gasca intr-o tava cu pieptul in jos si se introduce in cuptor, unde se lasa la copt 30 de minute, la foc mai mare, apoi la foc foarte mic, aproximativ 7 ore. Separat, se rade varza si se amesteca cu o lingurita de sare. Se prajesc in ulei 1 ceapa tocata marunt si 1 mar ras, se adauga varza si se caleste. Se adauga mirodeniile, sucul de coacaze, apoi se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 30 de minute, la foc mediu. Se potriveste la gust de sare si piper. Se scoate gasca si se incinge cuptorul la 220 grade. Se stinge zeama din tava cu supa, apoi se strecoara, se degreseaza si se lasa la fiert. Gasca se transeaza, apoi se prajesc partile fara umplutura 6 minute.
Carnea de gasca se serveste cu varza rosie, sos si galuste. Alte retete care contin carne: Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii