Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite, curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat. Se condimenteaza c
Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite,
curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat.
Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putin
zahar. Se lasa pe foc pana scade sosul si legumele s-au
inmuiat.
Din oua se prepara jumari, care se amesteca usor
cu zarzavatul si se pun la fiert la foc mic.
Se rastoarna mancarea pe un platou si se garniseste cu felii de costita prajita si cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare romanesti
Urzici
Supa de urzici
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaMereu ne gandim ce sa punem pe masa de sarbatori, asa ca am facut o serie de aperitive gustoase si rapide.
Aperitive festiveReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii