Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt.
Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie (cea verde se taie in bucati de 3 cm). Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Salata verde se spala, se opareste. Rosiile se decojesc (125 g se taie cuburi, iar restul rondele). Usturoiul verde se curata, se spala, jumatate se taie marunt, iar restul se piseaza. Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga 600 ml apa si se fierb cca 15 minute. Ceapa verde, salata verde, usturoiul se inabusa in restul de untura sau 50 ml ulei si se adauga peste maruntaie impreuna cu rosiile cuburi, marar, tarhon, sare si piper. Se tine la cuptor cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga vin si rondele de rosii.
Ghiveciul din maruntaie de miel se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii