Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt.
Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie (cea verde se taie in bucati de 3 cm). Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Salata verde se spala, se opareste. Rosiile se decojesc (125 g se taie cuburi, iar restul rondele). Usturoiul verde se curata, se spala, jumatate se taie marunt, iar restul se piseaza. Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga 600 ml apa si se fierb cca 15 minute. Ceapa verde, salata verde, usturoiul se inabusa in restul de untura sau 50 ml ulei si se adauga peste maruntaie impreuna cu rosiile cuburi, marar, tarhon, sare si piper. Se tine la cuptor cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga vin si rondele de rosii.
Ghiveciul din maruntaie de miel se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii