Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt.
Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie (cea verde se taie in bucati de 3 cm). Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Salata verde se spala, se opareste. Rosiile se decojesc (125 g se taie cuburi, iar restul rondele). Usturoiul verde se curata, se spala, jumatate se taie marunt, iar restul se piseaza. Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga 600 ml apa si se fierb cca 15 minute. Ceapa verde, salata verde, usturoiul se inabusa in restul de untura sau 50 ml ulei si se adauga peste maruntaie impreuna cu rosiile cuburi, marar, tarhon, sare si piper. Se tine la cuptor cca 15 minute. La finalul fierberii, se adauga vin si rondele de rosii.
Ghiveciul din maruntaie de miel se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeUffff, am constatat, în urma cercetărilor făcute de cei care mă urmăresc, că nu am postat rețeta de preparare a...
Dulceata de capsuni
Comentarii