Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se
Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se da prin faina.
Preparare: Feliile de ceafa astfel pregatite se aseaza pe gratarul uns cu ulei si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Timpul de prajire depinde de temperatura gratarului si de fragezimea carnii. Daca gratarul este destul de mare, se aseaza si ceapa curatata si taiata rondele, jur imprejurul carnii. Se serveste cu salata de varza, ceapa si chimion, eventual cartofi prajiti.
Alte retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii