Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se
Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se da prin faina.
Preparare: Feliile de ceafa astfel pregatite se aseaza pe gratarul uns cu ulei si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Timpul de prajire depinde de temperatura gratarului si de fragezimea carnii. Daca gratarul este destul de mare, se aseaza si ceapa curatata si taiata rondele, jur imprejurul carnii. Se serveste cu salata de varza, ceapa si chimion, eventual cartofi prajiti.
Alte retete recomandate
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii