Gratar ardelenesc

Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii ceafa de porc
  • 1 lingura faina (fina)
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 4 cepe

Mod de preparare

Pregatire: Feliile de ceafa se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza si se condimenteaza cu piper, dupa gust. Se unge cu usturoiul zdrobit si se da prin faina.

Preparare: Feliile de ceafa astfel pregatite se aseaza pe gratarul uns cu ulei si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Timpul de prajire depinde de temperatura gratarului si de fragezimea carnii. Daca gratarul este destul de mare, se aseaza si ceapa curatata si taiata rondele, jur imprejurul carnii. Se serveste cu salata de varza, ceapa si chimion, eventual cartofi prajiti.

Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori