Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa.
Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga carne, chimen, apa, sare si piper. Se fierb in vas acoperit. Se toarna smantana si se mai fierb 5 minute.
Gulasul berlinez se serveste cald.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castanePrajitura Rudi cu afine este usor de facut si foarte gustoasa!
Desert prajitura Rudi cu afineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii