Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei.
Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga chimen, cubul MAGGI, faina dizolvata in 75 ml apa rece; se completeaza cu 400 g de apa fiarta si smantana, continuandu-se fierberea inca 10 minute. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de pui; se adauga sare si piper dupa gust.
Gulasul cu carne de pui se serveste cald, cu diferite garnituri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii