Gulas delicios din inima de vaca

Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g de inima (sau uger de vaca) se iau:
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita se toarna apa fierbinte ( cit sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 1-1/2 ore.


Ca garnitura se servesc cartofi prajiti sau fierti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc