Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se
Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga si ardeiul tocat si morcovul dat pe razatoare sau tocat si se amesteca bine,apoi cartofi taiati sferturi. Se pune chili, sare si piper si apa cat sa acopere totul. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii, apoi se adauga boiaua si rosiile si se mai lasa 10 minute. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu. Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.
Gulasul se serveste in chifle, la care le-am taiat un capacel si am scos o parte din miez.
Alte retete recomandate:
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii