Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se
Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga si ardeiul tocat si morcovul dat pe razatoare sau tocat si se amesteca bine,apoi cartofi taiati sferturi. Se pune chili, sare si piper si apa cat sa acopere totul. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii, apoi se adauga boiaua si rosiile si se mai lasa 10 minute. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu. Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.
Gulasul se serveste in chifle, la care le-am taiat un capacel si am scos o parte din miez.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii