Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr
Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.
Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.
Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.
Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Mancare de dovlecei
Iahnie de fasole
Mancare de fasole verde cu carnati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii