Gulas irlandez cu carne de oaie

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de oaie cu os
  • 400 gr varza
  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr morcovi galbeni
  • albi
  • 1 catel usturoi
  • 8 boabe de piper
  • 2 linguri delicat
  • 1 lingura otet
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.

Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.

Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.

Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!

Alte mancaruri recomandate:

Mancare de dovlecei

Iahnie de fasole

Mancare de fasole verde cu carnati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc