Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adau
Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adauga smantana si se fierbe timp de cateva minute. Tocana se amesteca cu varza si se fierbe inca 10 minute. Se scot foile de dafin.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Iahnie de fasole
Pulpe de pui la cuptor
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDesi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii