Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adau
Se fierbe inabusit varza in apa sarata, adaugand doua foi de dafin. In zeama ramasa de la tocana se fierbe usturoiul zdrobit si putin chimen; se adauga smantana si se fierbe timp de cateva minute. Tocana se amesteca cu varza si se fierbe inca 10 minute. Se scot foile de dafin.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Iahnie de fasole
Pulpe de pui la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii