Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala.
Pentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza murata se spala, se taie felii subtiri. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei, varza, pasta de tomate, piper, foi de dafin, 500 ml apa sau zeama de varza si se fierb 20 minute. Se adauga carnea si se introduce la cuptor 10-15 minute.
Gulasul secuiesc cu carne de porc se serveste cald, cu smantana deasupra.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaReteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu capsuni
Comentarii