Pentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata.
Pentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala si se taie felii lungi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa si se scot separat; in jiul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia de ardei dulce, chimen, carne si se acopera cu apa. Se fierb cca 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate, cubul MAGGI si se continua fierberea cca 20 de minute. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Gulasul vienez se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii