Se scoate pielea de pe gat, se intoarce, se curata de grasime, se spala in apa rece, se coase apoi la un capat si se umple cu un amestec facut din : c
Se scoate pielea de pe gat, se intoarce, se curata de grasime, se spala in apa rece, se coase apoi la un capat si se umple cu un amestec facut din : carnea tocata de piept de curcan, ficatul si pipota tocate cu un cutit ascutit, verdeata tocata, o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata bine, un ou, o rosie decojita si taiata felii subtiri, sare si piper macinat. Cu amestecul omogenizat se umple gusa curcanului, care se coase si la celalalt capat si se pune in tava cu o ceasca de apa si o ceasca de ulei. Se frige in cuptor la foc potrivit o ora, apoi se intoarce, se stropeste cu sosul in care se frige s se mai lasa o ora dupa care se scoate si se taie felii.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de cartofi prajiti sau cu legume sote.
Alte retete:
Drob de pui
Pulpe de pui cu sos picant
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii