Cartofii se fierb in coaja, se curata cat sunt calzi, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei. O data cu cartofii se pun c
Cartofii se fierb in coaja, se curata cat sunt calzi, se taie felii subtiri si se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei. O data cu cartofii se pun costita, salamul si ceapa taiata pestisori, se sareaza si se calesc impreuna pana
cand se rumenesc. Se adaug apoi usturoiul tocat marunt si ouale batute spuma. Cand ouale s-au inchegat se ia cratita de pe foc. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, inainte de a pune ouale.
Gustarea se serveste imediat asezata pe un platou asortat cu legume murate sau cu legume de sezon.
Alte retete simple recomandate
Ghiveci de legume
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii